2024-03-29T00:57:05Z
https://u-ryukyu.repo.nii.ac.jp/oai
oai:u-ryukyu.repo.nii.ac.jp:02004723
2022-10-31T02:03:25Z
1642837622505:1642837745608:1642837772187
1642838403551:1642838405037
沖縄の「伝統食」継承に関する調理学的研究(第2報) -世代間の実態・意識調査をとおして-
A Culinary Study of the Tradition Food Continuation in Okinawa(Part2) -Intergenerational Survey of Consciousness and Actual Condition-
田原, 美和
Tahara, Miwa
open access
紀要論文
琉球大学教育学部
2009-02
jpn
departmental bulletin paper
VoR
http://hdl.handle.net/20.500.12000/11287
http://hdl.handle.net/20.500.12000/11287
https://u-ryukyu.repo.nii.ac.jp/records/2004723
1345-3319
AA11393705
琉球大学教育学部紀要
74
59
68
https://u-ryukyu.repo.nii.ac.jp/record/2004723/files/No74p059.pdf