2024-03-28T19:09:14Z
https://u-ryukyu.repo.nii.ac.jp/oai
oai:u-ryukyu.repo.nii.ac.jp:02016584
2022-02-22T06:42:30Z
1642838163960:1642838253200:1642838253649:1642838261681
1642838403551:1642838412624
[報文]泡盛蒸留粕を利用した新規発酵調味料の開発
[ORIGINALS]A development of fermented flavoring from distillery wastewater of Awamori making.
豊川, 哲也
熱田, 和史
金内, 誠
洲鎌, あおい
大城, 勤
福地, 香
鎌田, 靖弘
田村, 博三
角田, 潔和
小泉, 武夫
TOYOKAWA, Tetsuya
ATTA, Kazusi
KANAUCHI, Makoto
SUGAMA, Aoi
OHOSIRO, Tsutom
FUKUCHI, Kaoru
KAMATA, Yasuhiro
TAMURA, Hiromi
KAKUTA, Kiyokazu
KOIZUMI, Takao
open access
南方資源利用技術研究会
論文
南方資源利用技術研究会
The Society of Tropical Resources Technologists
jpn
journal article
VoR
http://hdl.handle.net/20.500.12000/0002016584
https://u-ryukyu.repo.nii.ac.jp/records/2016584
0912-9588
AN10236281
南方資源利用技術研究会誌 = Journal of the society tropical resources technologists
15
1
1
9
https://u-ryukyu.repo.nii.ac.jp/record/2016584/files/Vol15No1p1.pdf