2024-03-29T10:49:51Z
https://u-ryukyu.repo.nii.ac.jp/oai
oai:u-ryukyu.repo.nii.ac.jp:02017070
2022-05-20T08:00:52Z
1642838163960:1642838253200:1642838253649:1642838270104
1642838403551:1642838412624
[総説]「味の評価とメカニズム」呈味のメカニズムを活用したコク味物質など新しい有効素材の探索・発見
[Review]How taste works(Discovery of taste ingredients with understanding its molecular mechanisms)
幸田, 徹
Kouda, Tohru
open access
南方資源利用技術研究会
コク味
受容体
天然風味
kokumi
taste receptor
natural flavor
論文
南方資源利用技術研究会
The Society of Tropical Resources Technologists
jpn
journal article
VoR
http://hdl.handle.net/20.500.12000/0002017070
https://u-ryukyu.repo.nii.ac.jp/records/2017070
0912-9588
AN10236281
南方資源利用技術研究会誌 = Journal of the society tropical resources technologists
32
1
1
3
https://u-ryukyu.repo.nii.ac.jp/record/2017070/files/Vol.32No.1p1.pdf