Item type |
デフォルトアイテムタイプ(フル)(1) |
公開日 |
2007-08-08 |
タイトル |
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タイトル |
沖縄県における市販弁当の米飯の衛生状態に関する研究 |
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言語 |
ja |
タイトル |
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タイトル |
Study of Hygienic Condition on Boiled Rice in "Bento" on the Market in Okinawa |
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言語 |
en |
作成者 |
東盛, キヨ子
津嘉山, ひとみ
Higashimori, Kiyoko
Tsukayama, Hitomi
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アクセス権 |
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アクセス権 |
open access |
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アクセス権URI |
http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 |
内容記述 |
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内容記述タイプ |
Other |
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内容記述 |
Results of studying boiled rice in "Bento" (commerciaily available box lunches) in Okinawa are as follows.\n1. Bacteria count in boiled rice in "Bento" at temporary roadside shops was much greater than at over-the-counter shops and much higher in summer than in winter.\n2. Boiled rice in "Bento" can be disinfected by microwave oven.\n3. Boiled rice cooked with the addition of vinegar had a lower pH and better preservation. |
内容記述 |
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内容記述タイプ |
Other |
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内容記述 |
紀要論文 |
出版者 |
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言語 |
ja |
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出版者 |
琉球大学教育学部 |
言語 |
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言語 |
jpn |
資源タイプ |
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資源タイプ |
departmental bulletin paper |
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資源タイプ識別子 |
http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 |
出版タイプ |
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出版タイプ |
NA |
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出版タイプResource |
http://purl.org/coar/version/c_be7fb7dd8ff6fe43 |
識別子 |
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識別子 |
http://hdl.handle.net/20.500.12000/1338 |
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識別子タイプ |
HDL |
収録物識別子 |
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収録物識別子タイプ |
ISSN |
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収録物識別子 |
0386-5746 |
収録物識別子 |
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収録物識別子タイプ |
NCID |
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収録物識別子 |
AN00250446 |
収録物名 |
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言語 |
ja |
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収録物名 |
琉球大学教育学部紀要 第二部 |
書誌情報 |
号 27,
p. 315-321
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