Item type |
デフォルトアイテムタイプ(フル)(1) |
公開日 |
2008-07-28 |
タイトル |
|
|
タイトル |
The Effects of Post-War Dietary Change on Longevity and Health in Okinawa |
|
言語 |
en |
作成者 |
Todoriki, Hidemi
Willcox, D. Craig
Willcox, Bradley J.
|
アクセス権 |
|
|
アクセス権 |
open access |
|
アクセス権URI |
http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 |
主題 |
|
|
言語 |
en |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
Okinawa |
主題 |
|
|
言語 |
en |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
Nutrition transition |
主題 |
|
|
言語 |
en |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
Life Expectancy |
主題 |
|
|
言語 |
en |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
Longevity |
主題 |
|
|
言語 |
en |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
Obesity |
内容記述 |
|
|
内容記述タイプ |
Other |
|
内容記述 |
Life expectancy for men in Okinawa has fallen sharply relative to other prefectures of Japan and although at present women still retain their lead in Okinawa, if present trends continue, they too will fall. The nutrition transition in Okinawa with regards to increased fat intake and increased bodyweight (i. e. schoolchildren population), may be related to socio-political, socio-economic and socio-cultural changes that were set in motion either directly or indirectly during U.S. administration beginning in 1945. |
内容記述 |
|
|
内容記述タイプ |
Other |
|
内容記述 |
紀要論文 |
出版者 |
|
|
言語 |
en |
|
出版者 |
The American Studies Center of the University of the Ryukyus |
出版者 |
|
|
言語 |
ja |
|
出版者 |
琉球大学アメリカ研究センター |
言語 |
|
|
言語 |
eng |
資源タイプ |
|
|
資源タイプ |
departmental bulletin paper |
|
資源タイプ識別子 |
http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 |
出版タイプ |
|
|
出版タイプ |
VoR |
|
出版タイプResource |
http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |
識別子 |
|
|
識別子 |
http://hdl.handle.net/20.500.12000/6775 |
|
識別子タイプ |
HDL |
収録物識別子 |
|
|
収録物識別子タイプ |
ISSN |
|
収録物識別子 |
1349-1032 |
収録物識別子 |
|
|
収録物識別子タイプ |
NCID |
|
収録物識別子 |
AA12001323 |
収録物名 |
|
|
言語 |
en |
|
収録物名 |
The Okinawan Journal of American Studies |
書誌情報 |
号 1,
p. 52-61,
発行日 2004
|