Item type |
デフォルトアイテムタイプ(フル)(1) |
公開日 |
2008-02-14 |
タイトル |
|
|
タイトル |
第 7 報 茶葉の酵素活性の変化(茶に関する研究)(農芸化学科) |
|
言語 |
ja |
タイトル |
|
|
タイトル |
Part VII The activities of enzymes in tea leaves during storage (Studies on Tea) (Department of Agricultural Chemistry) |
|
言語 |
en |
作成者 |
仲村, 実久
有銘, 政昭
Nakamura, Sanehisa
Arime, Masaaki
|
アクセス権 |
|
|
アクセス権 |
open access |
|
アクセス権URI |
http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 |
内容記述 |
|
|
内容記述タイプ |
Other |
|
内容記述 |
カタラーゼ, パーオキシダーゼおよびポリフエノールオキシダーゼのいずれも低温貯蔵(5℃)に比較して高温貯蔵(25℃)の活性が2∿3倍高かった。また活性のピークはカタラーゼが24時間後, パーオキシダーゼおよびポリフエノールオキシダーゼはそれぞれ96および48時間後に見られた。 |
内容記述 |
|
|
内容記述タイプ |
Other |
|
内容記述 |
The activities of catalase, peroxidase and polyphenoloxidase in tea leaves increased in the lapse of storage, and these activities reached to the maximum values after 1 to 3 days' storage. These enzymes, which were stored at 25℃, showed higher activities than those stored at 5 and 15℃. |
内容記述 |
|
|
内容記述タイプ |
Other |
|
内容記述 |
紀要論文 |
出版者 |
|
|
出版者 |
琉球大学農学部 |
|
言語 |
ja |
言語 |
|
|
言語 |
jpn |
資源タイプ |
|
|
資源タイプ識別子 |
http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 |
|
資源タイプ |
departmental bulletin paper |
出版タイプ |
|
|
出版タイプ |
VoR |
|
出版タイプResource |
http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |
識別子 |
|
|
識別子 |
http://hdl.handle.net/20.500.12000/3996 |
|
識別子タイプ |
HDL |
収録物識別子 |
|
|
収録物識別子タイプ |
ISSN |
|
収録物識別子 |
0370-4246 |
収録物識別子 |
|
|
収録物識別子タイプ |
NCID |
|
収録物識別子 |
AN00250548 |
収録物名 |
|
|
収録物名 |
琉球大学農学部学術報告 |
|
言語 |
ja |
収録物名 |
|
|
収録物名 |
The Science Bulletin of the Faculty of Agriculture. University of the Ryukyus |
|
言語 |
en |
書誌情報 |
号 30,
p. 227-229,
発行日 1983-11-19
|