Item type |
デフォルトアイテムタイプ(フル)(1) |
公開日 |
2009-12-17 |
タイトル |
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タイトル |
The Volume Phase Transitions of Chemically Cross-Linked DNA Gels Induced by Salts : Na^+ and Mg^<2+> Ions (2) |
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言語 |
en |
作成者 |
Tanaka, Shimon
Takushi, Eisei
Yonekura, Nobuaki
Miyagi, Yusei
米蔵, 誠哲
宮城, 雄清
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アクセス権 |
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アクセス権 |
open access |
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アクセス権URI |
http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 |
内容記述 |
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内容記述タイプ |
Other |
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内容記述 |
A chemically cross-linked DNA gel in acetone-water mixtures involving salt is demonstrated to bring about the volume phase transition with varying the salt concentration. The salt concentration at the discrete volume change depends strongly on the valency of the positive salt ion in the solution. The transition salt comcentration for NaCl is several hundred times larger than the transition MgCl_2 concentration. For NaCl, the first order phase transition is observed at the NaCl concentration of 4 × 10^<-2> mol/l for the 60% acetone-water mixtures. For MgCl_2, the discrete volume change are observed at 8 × 10^<-5> mol/l of MgCl_2 concentration for 50% acetone-ware mixtures, 7 × 10^<-5>mol/l for 60%, respectively. |
内容記述 |
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内容記述タイプ |
Other |
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内容記述 |
紀要論文 |
出版者 |
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言語 |
ja |
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出版者 |
琉球大学理学部 |
言語 |
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言語 |
eng |
資源タイプ |
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資源タイプ |
departmental bulletin paper |
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資源タイプ識別子 |
http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 |
出版タイプ |
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出版タイプ |
VoR |
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出版タイプResource |
http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |
識別子 |
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識別子 |
http://hdl.handle.net/20.500.12000/14027 |
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識別子タイプ |
HDL |
収録物識別子 |
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収録物識別子タイプ |
ISSN |
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収録物識別子 |
0286-9640 |
収録物識別子 |
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収録物識別子タイプ |
NCID |
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収録物識別子 |
AN00250774 |
収録物名 |
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言語 |
ja |
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収録物名 |
琉球大学理学部紀要 |
収録物名 |
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言語 |
en |
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収録物名 |
Bulletin of the College of Science. University of the Ryukyus |
書誌情報 |
号 71,
p. 15-20,
発行日 2001-03
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