WEKO3
アイテム
Study on the Rheological Constants for Molasses
http://hdl.handle.net/20.500.12000/23070
http://hdl.handle.net/20.500.12000/230703ee0490c-a17b-4a8a-ba21-b783a2f6905b
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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![]() |
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Item type | デフォルトアイテムタイプ(フル)(1) | |||||||||
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公開日 | 2012-02-09 | |||||||||
タイトル | ||||||||||
タイトル | Study on the Rheological Constants for Molasses | |||||||||
言語 | en | |||||||||
作成者 |
Higa, Yoshio
× Higa, Yoshio
× 比嘉, 良夫
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アクセス権 | ||||||||||
アクセス権 | open access | |||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 | |||||||||
内容記述 | ||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||
内容記述 | On molasses, which is the very important by-product from the project of canesugar industry on Okinawa, the following rheological constants are obtained by using the BL-type viscometer:(表については省略) | |||||||||
内容記述 | ||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||
内容記述 | 紀要論文 | |||||||||
出版者 | ||||||||||
言語 | ja | |||||||||
出版者 | 琉球大学文理学部 | |||||||||
出版者 | ||||||||||
言語 | en | |||||||||
出版者 | Arts and Science Division, University of the Ryukyus | |||||||||
言語 | ||||||||||
言語 | eng | |||||||||
資源タイプ | ||||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||
出版タイプ | ||||||||||
出版タイプ | NA | |||||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_be7fb7dd8ff6fe43 | |||||||||
識別子 | ||||||||||
識別子 | http://hdl.handle.net/20.500.12000/23070 | |||||||||
識別子タイプ | HDL | |||||||||
収録物識別子 | ||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||
収録物識別子 | 0557-577X | |||||||||
収録物識別子 | ||||||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||||||
収録物識別子 | AN0025080X | |||||||||
収録物名 | ||||||||||
言語 | ja | |||||||||
収録物名 | 琉球大学文理学部紀要 理学篇 | |||||||||
書誌情報 |
号 8, p. 87-94, 発行日 1965-06 |