Item type |
デフォルトアイテムタイプ(フル)(1) |
公開日 |
2021-04-30 |
タイトル |
|
|
タイトル |
Changes in Sugar Content and Antioxidant Activity of Allium Vegetables by Salinity-stress |
|
言語 |
en |
作成者 |
Arakaki, Mika
Takahashi, Makoto
Hossain, Md. Amzad
Wada, Koji
|
アクセス権 |
|
|
アクセス権 |
open access |
|
アクセス権URI |
http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 |
権利情報 |
|
|
言語 |
ja |
|
権利情報 |
© 2014, Japanese Society for Food Science and Technology |
主題 |
|
|
言語 |
en |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
Allium vegetable |
主題 |
|
|
言語 |
en |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
salinity-stress |
主題 |
|
|
言語 |
en |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
seawater |
主題 |
|
|
言語 |
en |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
sugar content |
主題 |
|
|
言語 |
en |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
antioxidant activity |
内容記述 |
|
|
内容記述タイプ |
Other |
|
内容記述 |
Three Allium vegetables, Welsh onion from Okinawa, and Wakegi from Okinawa and Nagasaki were subjected to salinity-stress using seawater. The K^+ /Na^+ ratio of the three Allium vegetables clearly decreased; however, there was no significant effect on growth parameters. Of the three Allium vegetables, 10% seawater treatment of Welsh onion and Wakegi from Nagasaki clearly enhanced both the sugar content and antioxidant activity. Therefore, seawater treatment may be potentially useful for the development of value-added Allium vegetables, enhancing the palatability and food functionality. |
内容記述 |
|
|
内容記述タイプ |
Other |
|
内容記述 |
論文 |
出版者 |
|
|
言語 |
en |
|
出版者 |
Japanese Society for Food Science and Technology |
出版者 |
|
|
言語 |
ja |
|
出版者 |
日本食品科学工学会 |
言語 |
|
|
言語 |
eng |
資源タイプ |
|
|
資源タイプ |
journal article |
|
資源タイプ識別子 |
http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 |
出版タイプ |
|
|
出版タイプ |
VoR |
|
出版タイプResource |
http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |
識別子 |
|
|
識別子 |
http://hdl.handle.net/20.500.12000/48407 |
|
識別子タイプ |
HDL |
関連情報 |
|
|
|
識別子タイプ |
DOI |
|
|
関連識別子 |
https://doi.org/10.3136/fstr.20.705 |
関連情報 |
|
|
|
識別子タイプ |
DOI |
|
|
関連識別子 |
https://doi.org/10.3136/fstr.20.705 |
収録物識別子 |
|
|
収録物識別子タイプ |
ISSN |
|
収録物識別子 |
1881-3984 |
収録物識別子 |
|
|
収録物識別子タイプ |
ISSN |
|
収録物識別子 |
1344-6606 |
収録物名 |
|
|
言語 |
en |
|
収録物名 |
Food Science and Technology Research |
書誌情報 |
巻 20,
号 3,
p. 705-710,
発行日 2014
|